Passledare

Sofie Delén

Instruktör i spin-core och spin-styrka. Sofie hoppar även in som vikarie på andra pass vid behov. Hon gillar musik  och spelar allt från Danne Stråhed till Rammstein till Avicii. Friskvård och att få röra på sig har alltid varit en självklar del av hennes liv.


Hälsopunkten ligger henne varmt om hjärtat sen många år tillbaka.

Sara Åberg

En energisk och stark arbetsnarkoman som försöker balansera livet och som älskar att utmana sig själv och samtidigt inspirera andra. Tävlar ständigt mot sig själv och gillar svettiga styrkepass varvat med fart och fläkt.

Sara leder pass i bodypump samt hoppar även in och håller UX intense vid behov.

Kikki Hansson
Det är Kikki som bestämmer tempot  i spinningsalen på tisdagar. Hon har kört spinning i över 10 år och hon tycker att det är lika roligt idag som när hon började. Kikki är Schwinnutbildad i spinning. Kikki håller även i shape up som är ett mage-, rumpa- och lårpass. För Kikki ska träning vara kul. Hon vill peppa deltagarna till att utmana sig själva och inte ge upp utan att ha klarat sina mål.

Hoppas vi ses på Hälsopunkten!

Annika Qvist
Annika är ett energiknippe, som inte bara leder pass i cardi intervall, utan även i UX upperbody och UX senior. Tidigare har hon även hållit i Hälsopunktens löp-pass. Hon är en inbiten löpare som åker på de flesta tävlingar och har sprungit maraton flera gånger.

Anna Askhem
Glad, positiv och energisk tjej som gillar fartfylld träning med styrka. Träning ska vara omväxlade med blandning av styrka och kondition. Anna hittar ni på core mix, bodypump och spinning.

Tina Nilsson

Instruktör i UX intense och utmaningen.
Beskrivning: Variation, överraskningar och stora utmaningar vill Tina ge med sin träning. Fysisk och mental styrka, kondition och mycket energi i en härlig mix.

Fokus ligger på vad just DU kan prestera och nå för mål.  "Jag vill  och jag kan" är vårt mantra. Viljan övertalar kroppen att hålla ut - att orka det lilla extra. Tina peppar dig att nå över dina gränser, att orka sista biten och att upptäcka att DU KAN!!!

Maria Magnusson

Maria instruerar sedan flera år tillbaka bl a spinning. Maria kommer även att hålla i HP gympan. Under Marias pass bjuds du på härlig energi och pulshöjande kombinationer, samt smittande glädje varvat med härlig pepp. Maria jobbar som förskollärare när hon inte tränar eller är tillsammans med sina barn.

Sofia Engbe

Sofia leder pass i bodypump och spinning. Vad är hon för en typ av instruktör? Jo, träning har alltid varit en del av hennes liv och kommer så vara tills hon blir 150. Sofia gillar att inspirera människor och bli inspirerad. Musik, svett, gemenskap, entusiasm, engagemang och att ge järnet - det är grejen!

Zandra Jörnhov
Zandra har varit instruktör på Hälsopunkten sedan augusti 2014. Hon gillar att hålla igång och tycker om att blanda sin träning och att testa nya saker. Detta speglar av sig på hennes pass.

Passen där ni hittar Zandra som ledare är utmaningen, spin-core och bodypump.

Att träna i grupp är väldigt kul och man får en gemenskap där man uppmuntrar och stöttar varandra!

Cecilia Sjöstrand är utbildad Specialidrottstränare vid GIH och Idrottskonsulent vid Bosöns IFHS. Hon är även utbildad Massör, PT-och gruppträningsinstruktör.

Cecilia har spelat rugby i över tjugo år och är aktiv spelare fortfarande. Nu satsar hon på att utveckla sina Yogakunskaper och är nyutbildad Yogainstruktör.  Dessutom är hon utsedd att ingå i ledargruppen runt Damlandslaget i rugby mot VM 2021 med deras fysträning och massage/sjukvård.

När hon inte tränar hittar ni henne förmodligen grävandes i sin trädgård eller tillsammans med sin familj och sina hundar.