Styrketräningsinstruktörer

På hälsopunkten finns 6 instruktörer. För närvarande måste man boka tid med någon av dessa på förhand. Dagtid finns Andreas. Men säkrast är att ringa och boka tid med någon av instruktörerna; 0411-405 31.

 

 

Per Nordström
Per har en lång erfarenhet av styrketräning bakom sig, men även 10 år som aktiv inom Thaiboxning. Per har gått Arne Persons styrkeinstruktörsutbildning. 

Paula Åberg
Paula är en energisk utbildad massör, fysioterapeut och leg. sjukgymnast som arbetar som lärare för medicinska massageterapeuter.

Brinner för träning och hälsa och numera framförallt styrketräning där hon just nu själv håller på med en satsning i bikini fitness.

Paula kommer att vara tillgänglig som styrketräningsinstruktör på Hälsopunkten både för er som aldrig tränat förr och för er som har ett uppsatt mål med er träning men som behöver lite coachning på vägen!

 

 

Andreas Lindros
Andreas arbetar som receptionist/lokalvårdare och instruktör på Hälsopunkten. På dagtid kan ni alltid fråga honom om råd eller boka tid för en visning. Andreas har tränat styrketräning i många år och även gått Arne Persons styrkeinstruktörskurs.


andreas.lindros@halsopunkten.se
 

Anna Verweij

21 årig tävlingssimmare som hittade tillbaka till träningen igen genom gymmet. Bor i Skurup och anser att gå till gymmet är höjdpunkten under alla dagar.

Anna har styrketränat i 1,5 år. Men innan dess tränade hon simning under 10 års tid från 7 års ålder. Har även varit tränare för simmare på tävlingsnivå.

Anna kommer även att tävla i "Bodyfitness".

"Vill gärna föra vidare mitt intresse för styrketräning, lära ut och hjälpa till!"

Sebastian Andersson
Sebastian lever sitt liv på gymmet och är mycket kunnig i styrketräning. Han har gått styrkeinstruktörsutbildning hos Arne Persson.

 

sebastian.andersson@halsopunkten.se

Lasse Claesson
På måndagar och fredagar kl. 10.00-12.00 finns Lasse i lokalerna och hjälper främst våra seniorer. Lasse var med när klubben startade och har tränat styrketräning sedan dess. Vår äldsta styrkelyftare i klubben. Han gör forfarande 160kg i knäböj.